Charter

OPPLEV SOL OG VARME

SØK DET DU LETER ETTER / START YOUR SEARCH HERE

HVA SKAL DU BLI NÅR DU BLIR STOR?

Hva drømmer du om å bli?
Spørsmålene er mange når man skal kaste seg ut i en ny epoke i livet sitt.
I alle år har du kanskje gått på skole med mange du kjenner. Kanskje helt i fra barneskolen. Men én dag er tiden inne for virkelig å ta det store valget alene. Hva skal du bli?

EN JUNGEL AV VALGMULIGHETER

Kanskje er du en av de som allerede vet hvor du vil. Kanskje du har sett deg ut den skolen du vil studere på og vet hva du vil jobbe med. Men veldig mange synes slett ikke det er like lett å finne frem i jungelen av studietilbud.
Èn ting er sikkert. Du kan bli den du selv vil. Vi har på denne nettsiden samlet noen tråder og veivisere for lettere å finne frem i jungelen av høyskoler og universiteter. Lykke til i jakten på resten av ditt eget liv, og jakten på en spennende og morsom studietid!

tirsdag 9. september 2008

The Musical Box kommer tilbake til Norge!

De canadiske Genesis-klonerne i The Musical Box kommer tilbake til Norge!

31. mars i fjor opplevde et fullsatt Oslo Konserthus et magisk band. Publikum jublet av begeistring da de gjorde en autentisk fremførelse av Selling England by the Pound-oppsetningen fra 1973. TMB fremstår klin lik originalen, musikalsk som visuelt, og nå går de løs på det første showet etter at Phil Collins ble Genesis' frontmann: A Trick of the Tail fra 1976.

Etter over 15 år med Gabriel-æra-shows bak seg, blir Oslo-konserten verdenspremieren på TMBs nye oppsetning. I likhet med Genesis i 1976 har TMB fått seg en ny vokalist. Ron Belgard fikk jobben som Collins anno '76. Bilde av han kan ses under nettside-linken under.

Showet i Konserthuset vil fremstå slik Genesis' originale oppsetning gjorde det den gangen - ned til minste detalj. Dette innbefatter originale lysbilde- og filmprojeksjoner, lasere, spesielle effekter, kulisser, scenerigg, lys/lyd, og selvfølgelig en identisk setliste, dvs låter fra perioden 1970-76. (Herunder The Cinema Show, Dance On A Volcano, Los Endos og ikke minst eposet Supper's Ready.)

Ta en kikk på bandets relanserte nettside her:

Historikk-info og billetter på Konserthusets nettside:

Ingen kommentarer: